Buna dimineata,Israel prezinta: Amsterdam – insemnari si imagini de Natalie Schor

Dupa o vizita facuta in Olanda, artista fotografa Natalie Schor a publicat cateva insemnari de calatorie insotite de fotografii in revista de arta MegaPixel, Israel


Reproducem caterva imagini si urmatorul text:

-

-

-

-

Majoritatea tarilor europene sunt binecuvintate cu riuri si fluvii, cu verdele vegetal care iti opreste rasuflarea. Oricine face o fotografie obtine o ilustrata in culori.

Nu stiu daca eu respect “legile” artistice, asa cum am invatat la Universitate (estetica, perspectiva, culoare) sau, mai simplu, totul vine din mine, firesc.
Oricum, nu voi face publica o fotografie in care nu ma regasesc asa cum sunt, asa cum visez.

Iata, am revenit nu de mult din Amstaerdam..!

Iarna la noi, dupa ce am fost acolo, pare o portie de tort cu cireasa pe deasupra. Nu stiu exact cite grade sub zero au  fost la Amsterdam, dar fiecare particica din mine care nu era bine invelita, a inghetat. Preferinta mea este sa fotografiez figuri de oameni si nu peisaje. Dar acolo am vazut altfel lucrurile si viziunea asta doresc s-o eliberez pentru placerea si observatiile dv. Critica nu exclude satisfactia.

Amsterdamul mi s-a parut frumos si linistit, localnicii sunt blonzi si foarte inalti, prietenosi si mari amatori de maioneza.

In concluzie, mi-a placut grozav…, dar nimic nu se compara cu Israelul.

Natalie Schor (27) este licentiata in Istoria Artelor si Teatru (Universitatea Tel Aviv). A primit Trofeul Niram Art, 2010 (Spania) pentru fotografie artistica si Premiul Ianculovici pentru Cultura si Arta, 2010 (Israel) la categoria arta fotografiei.

Redactia Buna Dimineata, Israel:
Uli Friedberg – Valureanu Editorul newsletterului „Buna dimineata, Israel!” – Str. Beit El 19, Haifa 34564  Israel
Statia Internet www.isro-press.net – in colaborare cu ALPAS Solutions Ltd. din Canada

Tagged with: , , ,
Posted in Romana

Niram Art Israel brought to you by:

Authors